Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Content Image 1

Welkom bij Auto Koen!

Wij zijn een toonaangevend autobedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan onze gewaardeerde klanten. Met jarenlange ervaring in de automobielindustrie streven we ernaar om aan al uw auto-gerelateerde behoeften te voldoen. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe auto, het onderhouden van uw huidige voertuig, het huren van een auto of het verkrijgen van betrouwbare pechhulp, bij Auto Koen bent u aan het juiste adres.

9 ,8

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8

14

Wij hebben in totaal 14 auto’s op voorraad

7

collega’s staan direct voor je klaar

Wij helpen u graag!

Onze missie is om u als klant volledig te ontzorgen en u een uitstekende ervaring te bieden. Daarom investeren we voortdurend in hooggekwalificeerd personeel, moderne faciliteiten en geavanceerde technologieën om aan de hoogste normen te voldoen. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en te adviseren, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en met vertrouwen de weg op kunt.

Gallery Image 0
Koen van Bussel - Eigenaar
Gallery Image 1
Linda Jorissen - Administratie
Gallery Image 2
Erik Vernooij - Chef werkplaats
Gallery Image 3
Stef Naus - Technisch specialist
Gallery Image 4
Marco Bos - Frontdesk medewerker
Gallery Image 5
Milan van Vugt - Leerling monteur

Onze collega’s

Het team van Auto Koen is een hecht en energiek gezelschap van autoliefhebbers dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid. Met een gedeelde passie voor auto's en een diepgaande kennis van de automarkt, zijn ze in staat om hun klanten professioneel advies te geven en te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Door hun toewijding en uitstekende teamwork creëren ze een gastvrije sfeer in de showroom en zorgen ze voor een persoonlijke benadering voor elke klant. Het team van Auto Koen staat klaar om hun expertise en enthousiasme te delen, waardoor elke klant met een tevreden gevoel de showroom verlaat.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website